Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αδυνατισμένη και πιο ερωτική από ποτέ η Mariah Carey στο νέο video clip
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αδυνατισμένη και πιο ερωτική από ποτέ η Mariah Carey στο νέο video clip

Το νέο music video της εκρηκτικής Mariah Carey, με τίτλο GTFU ακρωνύμιο της φράσης «get the fuck out», ξεχειλίζει ερωτισμό. Πολύ αδυνατισμένη και πιο σέξι από ποτέ, η 49χρονη τραγουδίστρια επιτίθεται σε αυτόν που την πλήγωσε, φορώντας καυτά εσώρουχα. Στο ξεκίνημα του βίντεο κλιπ βλέπουμε την Mariah μόνη της σε ένα σκοτεινό σπίτι, να πίνει κρασί και […]

Το νέο music video της εκρηκτικής Mariah Carey, με τίτλο GTFU ακρωνύμιο της φράσης «get the fuck out», ξεχειλίζει ερωτισμό.

Πολύ αδυνατισμένη και πιο σέξι από ποτέ, η 49χρονη τραγουδίστρια επιτίθεται σε αυτόν που την πλήγωσε, φορώντας καυτά εσώρουχα.

Στο ξεκίνημα του βίντεο κλιπ βλέπουμε την Mariah μόνη της σε ένα σκοτεινό σπίτι, να πίνει κρασί και να τραγουδά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mariah Carey

Αν και ονόματα φυσικά δεν αναφέρονται, πολλοί φαν της τραγουδίστριας είναι πεπεισμένοι ότι το τραγούδι αναφέρεται στον πολύκροτο χωρισμό της πριν από δύο χρόνια από τον δισεκατομμυριούχο πρώην μνηστήρα της, James Packer, ο οποίος συνοδεύτηκε από πολλές νομικές επιπλοκές.

«Θεώρησες την αγάπη μου δεδομένη, με άφησες μόνη και απογοητευμένη, και πάτησες σαν μπουλντόζα την καρδιά μου», αναφέρει η Mariah Carey στους στίχους της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις