Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στο Μάτι

Από σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες και τέσσερα σπίτια σε Κόκκινο Λιμανάκι και Μάτι, που έχουν χαρακτηριστεί «κόκκινα» από τους μηχανικούς είναι τα πρώτα που θα κατεδαφιστούν. Από αύριο το πρωί στην οδό Δρυάδων στο Κόκκινο Λιμανάκι θα πραγματοποιηθεί αποψίλωση και να απομακρύνουν καμμένα ελενίτ και καμινάδες που αποτελούν εστία αμίαντου ιδιαίτερα επιβλαβές […]

Από σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες και τέσσερα σπίτια σε Κόκκινο Λιμανάκι και Μάτι, που έχουν χαρακτηριστεί «κόκκινα» από τους μηχανικούς είναι τα πρώτα που θα κατεδαφιστούν. Από αύριο το πρωί στην οδό Δρυάδων στο Κόκκινο Λιμανάκι θα πραγματοποιηθεί αποψίλωση και να απομακρύνουν καμμένα ελενίτ και καμινάδες που αποτελούν εστία αμίαντου ιδιαίτερα επιβλαβές στοιχείου για τον άνθρωπο.

Σημειώνεται πως πρόκειται για σπίτια τα οποία καταστράφηκαν από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, που κρίθηκαν ακατάλληλα να κατοικηθούν και για αυτό έχουν χαρακτηριστεί κατεδαφιστέα και όχι για αυθαίρετα κτίσματα. Παράλληλα, πιστοποιημένη εταιρεία που έχει επιστρατευτεί από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών -μετά από αίτημα του δημάρχου Ραφήνας ανέλαβε από σήμερα την διαχείριση επικίνδυνων υλικών και την εναπόθεση τους σε πιστοποιημένα σημεία από την Ε.Ε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κουβελης

Πάλι προκαλεί ο Κουβέλης: Δεν έγιναν στρατηγικού χαρακτήρα λάθη στο Μάτι

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις