Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου (pic)

Του Πέτρου Καρσιώτη Μια κηλίδα αίματος που ανήκει στο θύμα, σπασμένα τζάμια αγροτικού αυτοκινήτου, που ταιριάζουν με το δικό του και συνομιλίες τηλεφωνικές, δίνουν κατά την Αστυνομία και τους δικαστικούς λειτουργούς την απάντηση στο ερωτηματικό για την τύχη από τον περασμένο Μάρτιο 70χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη. Η υπόθεση εξαφάνισης παίρνει συνταρακτική τροπή Η υπόθεση της […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια κηλίδα αίματος που ανήκει στο θύμα, σπασμένα τζάμια αγροτικού αυτοκινήτου, που ταιριάζουν με το δικό του και συνομιλίες τηλεφωνικές, δίνουν κατά την Αστυνομία και τους δικαστικούς λειτουργούς την απάντηση στο ερωτηματικό για την τύχη από τον περασμένο Μάρτιο 70χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη.

Η υπόθεση εξαφάνισης παίρνει συνταρακτική τροπή

Η υπόθεση της μυστηριώδους, τότε, εξαφάνισής του, παίρνει συνταρακτική τροπή με τη σύλληψη δύο αδελφών, ιδιοκτητών λατομείου στην περιοχή των Σφακίων, οι οποίοι αρνούνται κάθε σχέση, την ίδια ώρα που δεν έχει βρεθεί η σορός του 70χρονου κτηνοτρόφου.

Κατηγορία και για την απόκρυψη πτώματος

Σε βάρος του ωστόσο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού που αφορά την απόκρυψη σε άγνωστο σημείο του πτώματος του θύματος, πατέρα τριών παιδιών.

Η εξαφάνιση αναφέρθηκε στις 7 Μαρτίου

Η οικογένεια του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, ανέφερε στην αστυνομία στις 7 Μαρτίου, ότι ο 70χρονος κτηνοτρόφος αναχώρησε από το σπίτι για να πάει στην κτηνοτροφική του μονάδα, αλλά δεν έδινε κανένα σημείο ζωής.

Οι διαφορές με τα δύο αδέρφια

Άμεσα οι αστυνομικές αρχές, άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης. Από μαρτυρίες προέκυψε ότι διαφορές είχε με τα δύο αδέλφια.

Αιτία ήταν η θέση του λατομείου

Αιτία ήταν η επιμονή του 70χρονου να μεταφέρουν τα αδέλφια την επιχείρηση λατομείου από το σημείο όπου βρίσκεται καθώς ισχυριζόταν ότι ο χώρος ήταν κοινοτικός.

Είχαν προηγηθεί προστριβές, αλλά κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί την ημέρα της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου.

Δήλωσαν αμέτοχοι

Η Αστυνομία πήγε και στο λατομείο. Τα αδέλφια δήλωσαν αμέτοχα με την εξαφάνιση.

Η κηλίδα αίματος του θύματος

Όμως, ερεύνησε το εγκληματολογικό τμήμα και ανακάλυψε κηλίδα αίματος στο χώρο. Η εξέταση του  έδειξε ότι κάτι κακό είχε συμβεί εκεί.

Τα σπασμένα τζάμια

Επίσης κοντά βρέθηκαν και σπασμένα τζάμια αυτοκινήτου- δεν έχει βρεθεί ακόμη- που ταιριάζουν απόλυτα στα τζάμια του αγροτικού που οδηγούσε το θύμα.

Οι κινήσεις τη μοιραία νύχτα

Η Αστυνομία ερεύνησε επίσης και τις κινήσεις των δύο αδελφών εκείνη τη νύχτα, όπως επίσης βρήκε στοιχεία και από βιντεοληπτικό υλικό αλλά και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο αδελφών που ακολούθησαν.

Δικογραφία στις δικαστικές αρχές

Τα στοιχεία αυτά υπεβλήθησαν σε δικογραφία στις δικαστικές αρχές Χανίων και εξεδόθη ένταλμα σύλληψης σε βάρος των δύο αδελφών, εκ των οποίων ο καθένας είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

22χρονος συνελήφθη για ρατσιστικές επιθέσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις